Şapă mecanizată

Şapa mecanizată – Finisaj perfect şi performanţă crescută

Şapa mecanizată implică utilaje speciale care fac acest procesele de realizare şi turnare mai rapide şi mai eficiente în comparaţie cu metodele clasice de turnare şapă.
Şapa mecanizată este un mortar realizat din apă, nisip, ciment şi diverşi aditivi, care garantează o performanţă crescută în timp. Un avantaj care trebuie menţionat se referă la faptul că omogenizarea amestecului este gata într-un timp mult mai scurt, fără riscul aglomerărilor de material sau, mai uşor de înţeles, al cocoloaşelor. De asemenea, turnarea şapei durează mult mai puţin, iar fisisajul este net superior variantei clasice. Şapa se toarnă cu ajutorul utilajelor speciale, nivelarea şapei aflandu-se tot în sarcina acestora, rezultatul fiind o şapă perfect turnată, fără bule de aer, cocoloaşe sau denivelări. În acest fel, orice tip de pardoseală vei hotărî să foloseşti, vei avea certitudinea că aceasta se va aşeza perfect şi aşa va rămâne. Pentru mult timp.

0754 337 680

turnare sapa mecanizata bucuresti ilfov

Varianta mecanizată este alegerea ideală dacă vrei să fii sigur de reuşita şi performanţa în timp a şapei turnate. Echipa de specialişti în şapă mecanizată de la Şapă Bucureşti oferă servicii de calitate, rapide şi eficiente care se mulează perfect pe nevoile tale, oricând şi oriunde în Bucureşti. Modul de lucru este curat, atent şi îndreptat către rezultate.
Acordă atenţie lucrurilor care contează şi apelează la specialişti cu experienţă. O pardoseală de vis începe cu o şapă perfectă.