Şapă elicopterizată

Şapă elicopterizată – Eficienţă ridicată, randament crescut

Şapa elicopterizată este foarte apreciată datorită caracteristicilor sale care şi-au dovedit rezistenţa în timp. Aceasta se comportă foarte bine la uzură şi trafic intens, ceea ce o face potrivită pentru spaţii des circulate sau supuse unor acţiuni ce presupun greutate sau diverse substanţe, care, în alte condiţii ar afecta serios calitatea materialului. Acept tip de şapă se foloseşte la spaţiile comerciale, parcări subterane sau supraterane, depozite şi chiar în spaţiile rezidenţiale. Motivul se referă la calitatea şapei şi la randamentul crescut în condiţii de uz intens.
Şapa elicopterizată are o consistenţă ce îi conferă rezistenţă îndelungată şi un aspect plăcut care constă într-un finisaj estetic si o culoare aleas[ de tine. Totodată, datorită caracteristicilor menţionate, şapa elicopterizată nu prezintă riscul spargerii, deteriorării, mătuirii sau degradării accelerate. Asta înseamnă că nu necesită o atenţie specială şi, cu atât mai puţin reparaţii. Şapa elicopterizată sigilează perfect materialul pentru a preveni diferite infiltrări ale substanţelor chimice, dar şi pentru întreţinerea facilă a acesteia pe o perioadă îndelungată de timp. Acest tip de şapă se efectuează cu un utilaj special care presează şi uniformizează materialul până când aspectul său este cel dorit.

0754 337 680

Şapa elicopterizată de la serviciul nostru Şapă Bucureşti respectă standardele de calitate, aceasta reprezentând o alegere sigură pentru durabilitate. Consultă specialiştii de la Şapă Bucureşti şi fă paşi siguri către un success garantat.